Asunto Oy Pauhapaatinpuisto

Raahen Kylmäniemen alueelle, aivan merenrantaan rakennetaan 10 huoneiston rivitalokohde, Asunto Oy Pauhapaatinpuisto. Huoneistot ovat nykyaikaisia ja varustelutasoltaan laadukkaita. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja tehokkaita. Jokaiselle huoneiston ostajalle on varattu oma autokatos (erillinen hinta 5000 €). Osa huoneistojen ostajista pystyy ostamaan halutessaan myös ulkona oleva sähköpistokepaikan. Kaikki saavat myös ison erillisen ulkovaraston.

Rivitalokohteen on suunnitellut raahelainen pitkänlinjan arkkitehti Matti-Veikko Salo (Arkkitehtitoimisto Matti-Veikko Salo Oy). Rivitalokohteen arkkitehtisuunnittelun lähtökohtana ja visiona on ollut luonnon, valon ja merellisyyden huomioiminen rakentamisessa. Esimerkiksi lähes kaikki huoneistojen ikkunat on suunniteltu lattianrajaan saakka. Näin valo pääsee tulvimaan sisälle huoneistoihin.

Huoneistoista on myyty 9, jäljellä on enää 1 huoneisto. Tartu nyt mahdollisuuteen, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sovi henkilökohtainen esittely.

Huoneistojen myyntiä hoitaa
Jaakko Kinnunen
050 328 4351
jaakkomarttianterokinnunen@gmail.com

Myytävät asunnot, yksi jäljellä!

  • Pauhapaatinkatu 14 B 6 3mh+oh,k+wc+khh,vh+s,wc 95,0 m²

Kohde valmistuu heinäkuussa 2020.

    Pyydä tarjous tai kysy lisää